Prywatność i ochrona

Twoje dane są bezpieczne! Na tej stronie możesz się zapoznać, w jaki sposób je monitorujemy, aby zagwarantować Twoją prywatność, tak abyś mógł bezpiecznie korzystać z naszego systemu.

Dlaczego przechowujemy dane?
Możesz korzystać z naszej strony internetowej, aby wyszukiwać i komunikować się z innymi osobami na podstawie konkretnego zapytania. Na przykład: chciałbyś znaleźć pomoc domową w Warszawie. Po zakończeniu rejestracji zapisujemy pewne informacje, abyśmy mogli Ci pomóc. Nasze systemy rejestrują Twoje życzenie i na jego podstawie wyszukują innych, którzy są w stanie spełnić to, czego szukasz, na podstawie przechowywanych przez nas danych. Musimy również mieć możliwość ponownego skontaktowania się z Tobą i dokonania płatności w Twoim imieniu, dlatego potrzebujemy Twoich danych kontaktowych. Wszystkie dane, które przechowujemy, są niezbędne do prawidłowego świadczenia żądanej usługi. Dane są wykorzystywane wyłącznie do spełnienia Twoich próśb i nie są wykorzystywane do innych celów.
Jakie dane są publiczne?
W momencie tworzenia reklamy inni użytkownicy mogą ją znaleźć po przeprowadzeniu zawężonego wyszukiwania. Nigdy nie pokazujemy Twojego adresu i danych kontaktowych.
Jakie dane przechowujemy?
Twoje imię i nazwisko oraz dane adresowe. Informacje kontaktowe, takie jak adres e-mail, media społecznościowe i numer telefonu. Ponad to przechowujemy całą komunikację za pośrednictwem naszego systemu.
Co stanie się z moimi danymi, jeśli zawieszę konto?
Twoje dane zostaną zarchiwizowne do momentu, gdy zechcesz ponownie aktywować swojego konto. Twoje ogłoszenie zostanie ukryte na naszej stronie. Jedyną rzeczą, którą inni będą nadal widzieć, są rozmowy, które z nimi przeprowadziłeś.
Co pozostanie w systemie po usunięciu mojego konta?
Po zamknięciu konta wszelkie wcześniejsze wiadomości pozostają dostępne dla innych uczestników konwersacji. Wszystkie pozostałe dane są nadpisywane i nie można ich później odczytać ani odzyskać.
Kto jeszcze ma dostęp do moich danych?
W celach poprawnego świadczenia naszych usługi możemy utworzyć podstronę w naszym serwisie z twoim profilem. Decydując się na utworzenie takiej podstrony sam(a) określasz jakie dane są wyświetlane i jaka jest ich zawartość. Po dezaktywacji lub zamknięciu konta nie będziemy już wyświetlać tych informacji. Możliwe, że wyszukiwarki takie jak Google, Yahoo i Bing nadal mają kopie tych stron. Odwiedź strony internetowe tych wyszukiwarek, aby dowiedzieć się, jak usunąć z nich swoje dane. Ponadto wszyscy użytkownicy naszych systemów mogą kopiować udostępnione przez Ciebie publiczne dane. Firmy, z których korzystamy do wysyłania e-maili i wiadomości tekstowych, otrzymują adres e-mail i numer telefonu oraz treść wiadomości, która jest do Ciebie wysyłana.
Czy system jest bezpieczny?
Dokładamy wszelkich starań, aby być nasz system był jak najbardziej bezpieczny. Robimy to, starannie rozważając, kto może zobaczyć jakie dane i kiedy. Korzystamy ze sprawdzonych metod pracy z oprogramowaniem oraz przechowywaniem danych. Jesteśmy na bieżąco i nie pomijamy aktualizacji zabezpieczeń. Pracujemy tylko z zaszyfrowanymi informacjami i codziennie automatycznie sprawdzamy nasze witryny pod kątem bezpieczeństwa.
Jak usunąć moje dane?
Aby usunąć swoje dane, użyj przycisku "Zamknij konto" na stronie Profil Wszystkie Twoje dane zostaną wtedy usunięte, a konto zostanie zamknięte. Alternatywnie możesz skontaktować się z nami z prośbą o usunięcie Twoich danych, korzystając z Formularz kontaktowy lub e-mailem info@juanpescador.com.
Inne pytania lub uwagi?
Skontaktuj się z nami z pytaniami lub uwagami dotyczącymi działania systemu i wykorzystania Twoich danych.
Znajdź swoją pomoc